IȘJ Cluj: 113 absenți de la cea de-a treia probă a Bacalaureatului de toamnă

Cea de-a treia probă scrisă a sesiunii de toamnă a Bacalaureatului, proba la alegere a profilului și a specializării – proba E.d) s-a desfășurat, miercuri, la Cluj, fără incidente.

Conform celor anunțate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în județ nu s-au înregistrat situații care să impună desfășurarea acestei probe cu subiecte de rezervă și nici situații de fraudă sau tentativă de fraudă.

Cei 478 de candidați prezenți la această probă scrisă au optat pentru una dintre următoarele 10 discipline: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie. 113 candidați nu s-au prezentat la această probă.

Joi, 19 august, se va desfășura ultima probă scrisă, cea de la Limba și literatura maternă – proba E.b) pentru candidații care au studiat în limba minorităților naționale, iar echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale se va derula în perioada 23-31 august.

Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 31 august, iar rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, vor fi anunțate în 3 septembrie.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut