Ioan Porumb este candidatul PMP Cluj la Primăria comunei Așchileu

Președintele PMP Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu, anunță că a pregătit o echipă puternică pentru candidatura la Primăria comunei Așchileu. Potrivit lui Lungu, Ioan Porumb a fost cooptat ca și candidat la primărie cu un program eficient în care primează formarea unui cadru administrativ legal pentru respectarea proprietății private ale cetățenilor.

 

În comuna Așchileu încă există probleme de cadastrare iar rezolvarea acestei situații reprezintă o prioritate pentru candidatul PMP. O altă prioritate a lui Ioan Porumb este atragerea de investiții în vederea obținerii de noi locuri de muncă, dar și construcția de cămine culturale și susținerea dezvoltării culturale a comunei prin organizarea de evenimente.

„Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați ceruți de oamenii sătui de administrația ineficientă a partidelor mari.

România se află de cel puțin doi ani într-o criză politică la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici.

PMP Cluj consideră că este momentul ca oamenii ineficienți, ce au stat în primării pe interese proprii de ani buni să fie schimbați cu oameni dispuși să dezvolte comunele din punct de vedere financiar și administrativ”, spune liderul PMP Cluj. Ioan Porumb a numit ca puncte principale în programul său de candidatură acordarea de facilități pentru menținerea permanentă a unui medic de familie în comună și asigurarea de condiții optime în instituțiile de învățământ. Programul de candidatură al acestuia, din partea Partidului Mișcarea Populară, se adresează inclusiv tinerilor, iar proiectele pentru amenajarea de locuri de joacă pentru copii și construcția de terenuri de fotbal vor fi prioritare.  Totodată, administrația locală condusă de Ioan Porumb se va ocupa nu numai de modernizarea drumurilor comunale ci și de întreținerea acestora astfel încât să fie evitate accidentele și deteriorările survenite unui trafic intens pe arterele principale.

Nu în ultimul rând, candidatul PMP la Primăria Așchileu consideră că rezolvarea situației sanitare, adică lipsa unui medic de familie în comună și atragerea de investitori în vederea obținerii de locuri de muncă pentru locuitorii comunei sunt proiecte urgente.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Articole din aceeasi categorie