Intervenție ISU Cluj la un incendiu din Sălaj

Pompierii clujeni au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă cu două autospeciale pentru a stinge flăcările care au cuprins o șură și mai multe anexe dintr-o gospodărie din localitatea Fildu de Mijloc, județul Sălaj.

„La sosirea pompierilor focul cuprinsese în totalitate șura, în care erau depozitate cca 6 tone de fân, mai multe anexe și se extinse și la acoperișul casei de locuit. O femeie de cca 60 de ani ce prezenta agitație psihomotorie a fost consultată de către un echipaj SAJ la locul evenimentului, fără a fi transportată la spital. Pompierii au reușit să scoată din șura aflată în flăcări cca 50 de găini și mai multe bunuri care erau depozitate acolo și să evite extinderea flăcărilor față de limitele în care au găsit incendiul” – a anunțat ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, operațiunea a fost îngreunată de modul de amplasare a anexelor, acestea fiind alipite de casă și șură, dar și de resursele limitate de apă din zonă.

Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a unui tablou electric amplasat într-una din anexele distruse de incendiu.

M. T.

Articole din aceeasi categorie