Înscrieri pentru Conferința Anuală Fischer International

Au început înscrierile la cea de-a XV-a ediție a evenimentului educațional al anului – Conferința Anuale Fischer International, organizată de Fischer International, în parteneriat educațional cu EDUCATORS by Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Evenimentul va avea loc în perioada 1-2 septembrie și se va desfășura, și anul acesta, în format hibrid.

Conform celor declarate de Daniela Văduva, director general Fischer International, evenimentul se adresează atât profesorilor de limba engleză, cât și celor de alte discipline, „devenind astfel emblematic pentru educație și dezvoltarea profesională, atât în rândul profesorilor, cât și al părinților care doresc să fie la curent cu tendințele globale în domeniul educației”

Ziua de 1 septembrie va fi dedicată sesiunilor în format fizic, la Hotel Radisson Blu, din București, iar cea de 2 septembrie va fi dedicată în totalitate sesiunilor organizate în format online. Sesiunile abordează teme generale de educație, predare, abilități și competențe. Organizatorii promit că atât sesiunile desfășurate în format online, cât și cele desfășurate în format fizic vor fi dinamice și interactive, favorizând schimbul de idei, de experiențe și de cunoștințe și încurajând întrebările din partea celor prezenți. Vor fi alături de ei autori, traineri și reprezentanți ai celor mai prestigioase edituri și instituții: National Geographic Learning, Cambridge University Press, Helbling English, Hamilton House Publishers, Penguin Random House, Oxford University Press, Global ELT, Collins ELT, British Council etc. Autorii și trainerii care vor susține prezentările „sunt nume sonore în domeniu, cu o experiență uriașă, care după zeci de ani de experiență se pot mândri cu proiecte și rezultate remarcabile, pe care le împărtășesc cu profesorii din România” – mai precizează organizatorii.

Înscrierile se face completând formularul disponibil pe site-urile www.cartiengleza.ro sau www.fundatiadanvoiculescu.ro.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut