Înscrieri la NASA Space Apps Challenge

Peste 150 de participanți din România s-au înscris deja la NASA Space Apps Challenge, cel mai mare hackathon internațional dedicat științei, care va avea loc în weekendul următor, 2-3 octombrie, online.

Marele premiu al competiției este șansa de a participa la lansarea unei navete spațiale în 2022. Cei care doresc să participe trebuie să completeze aplicația disponibilă pe pagina dedicată evenimentului (https://2021.spaceappschallenge.org/locations/cluj-napoca/event)

Echipele vor avea de rezolvat una dintre cele 28 de provocări propuse din domenii precum Artificial Intelligence/Machine Learning, Apps, Data Organization, Game, Hardware, Knowledge, Lunar Surface Operations, Risk, Science Applications, Space Travel.

Participanții își pot crea propria provocare, însă aceasta nu va intra în jurizarea finală.

Cele două echipe câștigătoare din fiecare oraș se vor califica în etapa globală și vor intra în competiția pentru marele premiu. În plus, NASA oferă alte zece premii. Echipele câștigatoare vor încărca duminică, 3 octombrie, soluțiile lor în platforma globală pentru următoarea etapă.

Pe parcursul hackathonului din România, concurenții vor primi ajutor și consultanță din partea mentorilor dedicați, iar proiectele vor fi jurizate de o echipă de experți din România. Echipele vor fi asistate în cele 48 de ore de competiție de reprezentanți ai Vodafone România, Bosch, Google, Thales, Endava, Profi, Tradesilvania și Cloud Software Development.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut