Înscrieri în programul ”Tineri Lideri pentru Agricultură”

Clubul Fermierilor Români va continua pentru al treilea an consecutiv programul Tineri Lideri pentru Agricultură, care pregăteşte generaţiile viitoare de tineri fermieri.

Lansat în 2019, Programul Tineri Lideri pentru Agricultură este un proiect care şi-a propus să pregătească copiii de fermieri pentru a continua afacerile familiei, pentru asumarea rolului de lider în propriile afaceri şi în comunitate, dar şi pentru a participa activ la mai buna reprezentare profesională a fermierilor în structurile administraţiei publice din România şi de la Bruxelles.
Clubul Fermierilor Români lansează înscrierile pentru seria a treia a programului, care va debuta în toamnă, în luna septembrie. În perioada iunie – august se vor desfăşura întâlnirile cu tinerii care aplică pentru program, iar la sfârşitul lunii august vor fi selectaţi cei care vor urma cursurile seriei a treia a programului Tineri Lideri pentru Agricultură. Cursurile se desfăşoară în perioada septembrie 2021 – mai 2022, la Bucureşti, câte o săptămână pe lună.

Programul este dezvoltat împreună cu Fundaţia Leaders şi are ca parteneri educaţionali companii mari de training din România, alături de specialişti cu experienţă în business, afaceri de familie, training şi mentoring.
Clubul Fermierilor Români apreciază iniţiativa Grupului Agricover care a lansat în 2020 Programul de Burse de Studiu pentru tinerii din familii de fermieri din România şi a acordat 10 burse pentru seria 2020-2021, în cadrul acţiunilor de responsabilitate socială. Grupul Agricover continuă sprijinul financiar şi pentru seria a treia programului Tineri Lideri pentru Agricultură, care va începe în toamnă, acoperind integral cheltuielile de şcolarizare pentru toţi cei 60 de participanţi.
Clubul Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă este o asociaţie non-profit şi neguvernamentală a fermierilor din România.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut