Înscrieri în concursul Gaming Video Awards

Gaming Video Awards dă start înscrierilor în cea de-a treia ediție, competiția continuând să caute și să premieze cel mai bun conținut de gaming pe care streamerii și brandurile îl crează pentru comunitățile lor.

Noutatea pe care o aduce ediția din acest an este introducerea unor noi categorii de concurs dedicate sportului electronic (Esports) și jucătorilor profesioniști. Printre noile categorii adăugate se numără ”Cel mai bun caster de Esports” și ”Cel mai bun stream al unui jucător pro”, dedicate profesioniștilor din jocurile electronice, însă pe lângă acestea, competiția va premia și ”Cel mai bun streamer de variety” și ”Cel mai popular streamer”. Cele trei categorii dedicate brandurilor râmân neschimbate și în cadrul lor se pot înscrie branduri sau agenții care au creat campanii cu tematică de gaming sau cu creatori de conținut.

Din 2021, Gaming Video Awards oferă două premii per categorie, primilor doi clasați: locul doi primește o diplomă pentru excelență (Excelence Awards), iar cel de pe primul loc primește atât diploma pentru excelență (Excelence Awards), cât și trofeul dedicat categoriei.

Începând de anul acesta, votului publicului este eliminat de la toate categoriile de concurs, exceptând categoria nou adaugată – ”Cel mai popular streamer” – al cărui câștigător va fi desemnat în totalitate de public, prin vot. Restul categoriilor și nominalizații vor ajunge, la fel ca și campaniile înscrise, direct în fața juriului care va decide câștigătorii. Juriul va analiza categoriile de concurs și nominalizații în perioada 22 august – 19 septembrie. Gala de anunțare a câștigătorilor va avea loc în octombrie 2022, în cadrul unui eveniment offline care va putea fi urmărit și live pe site-ul www.gamingvideoawards.ro.

Cei care vor să se înscrie în cadrul competiției o pot face accesând www.gamingvideoawards.ro, până pe 5 august.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut