Înfrângere drastică a baschetbalistelor pe terenul vicecampioanei UAV Arad

Universitatea Cluj a fost întrecută, miercuri, în deplasare de FCC Baschet UAV Arad cu 90-55 (25-9, 18-19, 28-14, 19-13) în primul meci din play-off-ul Ligii Naționale de baschet feminin.

La finalul partidei, antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro: „Am știut de la bun început că în această serie vom avea parte de meciuri dificile. Și așa s-a și întâmplat în acest prim meci în care am întâlnit o echipă cu obiective diferite de ale noastre. Trebuie să recunoaștem că nu am putut ține pasul cu adversarele timp de 40 de minute și am pierdut pe bună dreptate. Însă vom încerca să avem un joc mai competitiv duminică, atunci când vom evolua în Sala Sporturilor „Horia Demian”, acolo unde ne simțim cel mai bine.”

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Alexandra Uiuiu, Yevheniia Putra și Tanesha Ola Seni Sutton câte 12, Kelemen Kincso 8, Petra Șanta 5, Ruxandra Chiș 4 și Laura Bota 2 puncte.

În celelalte meciuri din play-off, campioana ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a surclasat-o pe teren propriu pe BC Sirius Mureşul Târgu Mureş cu 105-37, CSM CSU Constanţa, care a încheiat sezonul regulat pe locul secund, a dispus de Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc cu 84-54, la malul Mării Negre, iar Rapid Bucureşti a învins-o în deplasare pe CSTBv CSU Olimpia Braşov, cu 68-61.

Duelurile din primul tur al play-off-ului (sferturi) se desfăşoară după sistemul cel mai bun din trei meciuri.

Cel de al doilea meci al seriei de play-off cu FCC Baschet UAV Arad va avea loc duminică, de la ora 13, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, și va putea fi urmărit în direct și pe canalul de Youtube „FRB TV”.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut