Incendiu soldat cu decesul unei persoane, în satul Gheorgheni

Pompierii din Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit vineri dimineața pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit din localitatea Gheorgheni.

„Două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 7:30, fiind anunțată posibilitatea ca o persoană să fi rămas înăuntru. În momentul sosirii la fața locului pompierii au găsit imobilul cuprins în totalitate de flăcări, fiind desfășurate concomitent operațiunile de stingere a incendiului și de căutare a persoanei despre care se presupunea că a rămas în casă. După mai bine de o oră de căutări și operațiuni intense de stingere a fost găsit corpul unui bărbat, care se estimează că ar fi fost în jurul vârstei de 80 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața. O femeie în vârstă de cca 70 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD fără a fi transportată la spital” – a anunțat ISU Cluj.

Potrivit aceleiași surse, cauza probabilă a incendiului a fost coșul pentru evacuarea fumului izolat necorespunzător față de materiale combustibile.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut