Incendiu pe Aleea Padin, din Cluj-Napoca

Pompierii au fost solicitați să intervină, miercuri, în jurul orei 7:50, la un început de incendiu, izbucnit într-un apartament situat la etajul I al unui bloc de locuințe de pe Aleea Padin, din municipiul Cluj-Napoca.

O femeie de cca 70 de ani a fost evacuată înainte de sosirea pompierilor și a fost consultată de către echipajul SMURD, dislocat la locul evenimentului.

„Apreciem prezența de spirit și implicarea polițiștilor ajunși primii la locul incendiului de pe Aleea Padin, care s-au implicat activ în evacuarea bătrânei, în vârstă de cca 70, care se afla încă în apartament în momentul în care aceștia au sosit acolo. Astfel, până la sosirea pompierilor, femeia de 70 de ani a fost evacuată mulțumită implicării polițiștilor, care au reușit să o scoată din apartament, evitând intoxicarea mai gravă a acesteia, având în vedere că deja se scurseseră aproape de 20 de minute de când se afla în apartamentul inundat aproape în totalitate cu fum” – a anunțat ISU Cluj.

Pompierii au găsit apartamentul inundat, în mare parte cu fum și flăcări care cuprinseseră mașina de spălat haine, situată în baia apartamentului. Focul a fost stins prompt de echipa de intervenție, fără a fi necesară evacuarea persoanelor din celelalte apartamente.

Din cercetările preliminare, se pare că focul a pornit de la o defecțiune a mașinii de spălat haine.

M. T.

Articole din aceeasi categorie