Incendiu la o hală de pe strada Sobarilor

Pompierii au intervenit luni dimineața cu trei autospeciale pentru a stinge flăcările care au cuprins o hală în care erau depozitate diverse materiale și deșeuri, de pe strada Sobarilor din municipiul Cluj-Napoca.

„Incendiul a fost observat relativ repede, fiind alertate imediat forțele de intervenție ale unității noastre. Intervenția promptă a pompierilor a dus la controlarea rapidă a focarelor incendiului, astfel încât focul nu s-a propagat mai departe față de limitele în care a fost găsit. Preventiv, a fost dislocat la locul incendiului și un echipaj SMURD, însă nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment” – a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maior Andrei Biriș.

Intervenția pompierilor a durat aproape două ore, având în vedere necesitatea decopertării acoperișului și a pereților halei, pentru a opri propagarea focului prin izolația pereților metalici.

Au fost distruse diverse materiale și deșeuri, depozitate pe o suprafață de cca 50 mp, cât și 30 mp din acoperișul halei, construită pe structură metalică. De asemeni, a fost deteriorată și o parte din fațada halei, cca 15 mp.

Din cercetările preliminare, se pare că focul a pornit de la o sobă cu lemne folosită pentru încălzirea spațiului respectiv, față de care au fost amplasate necorespunzător diverse materiale combustibile.

M. T.

Articole din aceeasi categorie