Incendiu la o casă din localitatea Mihai Viteazu

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați, sâmbătă, să intervină la un incendiu care a cuprins un imobil pe două niveluri din localitatea Mihai Viteazu.

Potrivit ISU Cluj, apelul de urgență a fost dat în jurul orei 8:02, iar pompierii turdeni s-au deplasat la această misiune cu o autoscară, o autospecială cu apă și spumă, respectiv un echipaj SMURD. Odată ajunși la fața locului, pompierii au găsit acoperișul imobilului, de aproximativ 500 de mp, cuprins de flăcări. Focul a afectat și o bună parte a imobilului.

„Imediat, salvatorii au început să lucreze pentru lichidarea incendiului. De asemenea, pentru a asigura capacitatea necesară de stingere la incendiu, forțele au fost suplimentate cu o autospecială de la Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca, respectiv o autospecială de la Garda de Intervenție Băișoara. Intervenția a fost dificilă deoarece imobilul este placat cu lemn, astfel că flăcările s-au extins cu ușurință” – a anunțat ISU Cluj.

Din fericire, nu au existat victime și nimeni nu a solicitat consult medical. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului de la Mihai Viteazu a fost coșul de fum izolat necorespunzător.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut