Incendiu la o casă din localitatea Crăești

Două autospeciale din cadrul Detașamentului Turda, alături de un echipaj SMURD, au intervenit, duminică, la un incendiu ce a cuprins o casă din localitatea Crăești, comuna Petreștii de Jos.

„Apelul de urgență a fost dat în jurul orei 12:50. Odată ajunși la fața locului, pompierii au găsit un imobil pe două niveluri, de aproximativ 120 de metri pătrați, cuprins de flăcări. Focul se manifesta în special la nivelul superior, ajungând în cele din urmă la acoperiș. Din fericire, locatarii s-au autoevacuat, iar un bărbat de 26 de ani, care a inhalat fum, a fost consultat de echipajul SMURD. Intervenția a fost dificilă, întrucât vântul a întețit flăcările. Acestea au cuprins izolația de vată minerală și rigips a imobilului, distrugând bunuri semnificative, precum și elementele de mobilier” = a anunțat ISU Cluj.

Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului și au evitat propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. Pentru a asigura capacitatea necesară de stingere, forțele au fost suplimentate cu o autospecială de la Garda de Intervenție Băișoara. Misiunea pompierilor s-a încheiat în jurul orei 16:30.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut