Incendiu cu victimă la Iara

Un tânăr din localitatea Iara a suferit arsuri grave după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de un incendiu. Evenimentul a avut loc, joi dimineața, iar la fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale.
La sosirea salvatorilor, casa construită pe două niveluri era cuprinsă în totalitate de flăcări iar un tânăr necesita asistență medicală, ca urmare a unor arsuri suferite pe timpul incendiului. Acesta a reușit să se auto-evacueze din locuință înainte de sosirea pompierilor la locul evenimentului.
Tânărul a fost preluat de către un echipaj SAJ, care a fost alertat concomitent cu echipajele noastre, pentru a fi transportat de urgență la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. La prima evaluare a fost găsit că tânărul suferise arsuri în diverse grade de gravitate, la nivelul membrelor și a corpului, era în stare de conștiență și era cooperant.
În aceste momente, încă se intervine pentru lichidarea tuturor focarelor, care ard mocnit, din casa distrusă în mare proporție și pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului”, a anunțat ISU Cluj.

În cadrul intervenției, pompierii au reușit să evite propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, casa afectată fiind alipită de un imobil nelocuit cu o suprafață de peste 300 mp.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut