Incendii la Turda și Cluj-Napoca

Pompierii turdeni au intervenit în noaptea de marți spre miercuri (12/13 aprilie) la un incendiu care a afectat o clădire situată pe strada Horticulturii din municipiu.

Apelul de urgență a fost primit la ora 00:20, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, alături de un echipaj SMURD. Incendiul a afectat o bucătărie de vară improvizată, pe o suprafață de aproximativ 12 mp. Nu au existat persoane rănite și nimeni nu a fost consultat de către paramedici” – a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, lt. col. Andrei Biriș.

Potrivit acestuia, cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune electrică.

Miercuri, pompierii din cadrul Detașamentului 2 au intervenit la un incendiu care a afectat hornul unui imobil situat pe strada Govora din Cluj-Napoca. În urma apelului de urgență primit la ora 11:05, la fața locului s-au deplasat două autospeciale. Preventiv a fost trimis și un echipaj SMURD.

Incendiul a fost lichidat de pompieri în scurt timp. Nu au existat persoane care să solicite sprijin medical.

În același interval de timp, pompierii din cadrul Detașamentului 1 au intervenit cu o autospecială și autoscară la un incendiu care a afectat o locuință pe strada Ion Meșter din Cluj-Napoca. Incendiul s-a manifestat la panoul electric și a fost lichidat în scurt timp.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut