Încă un succes al atletismului dejean

Succesele atletului dejean Octav Tarţa au atras şi atenţia specialiştilor, care l-au remarcat la competiţiile desfăşurate la nivel naţional.

Zilele trecute numele talentatului tînăr de la confluenţa Someşurilor a figurat din nou pe lista campionilor. Atletul cu dublă legitimare CSM Cluj-Napoca – LAPI Dej a ocupat locul I la Campionatul Naţional de Probe Combinate la juniori 2 (U 18), cîştigînd medalia de aut la decatlon, obţinînd astfel pentru a noua oară titlul de campion naţional la această disciplină, cu 4.884 puncte. De menţionat că sportivul e pe locul doi a realizat 4.624 puncte, iar cel de pe locul trei a obţinut 4.079 puncte. Decatlonul include patru probe de alergări, trei de sărituri şi trei de aruncări, iar învingător este sportivul care acumulează cele mai multe puncte.

Octav Tarţa este pregătit de antrenorul dejean Manuel Costin, care l-a descoperit în cadrul clubului LAPI, iar ssub sub îndrumarea sa Octav a participat cu succes la campionatele naţionale de probe combinate, unde a obţinut an de an titlul de campion național la diferite categorii de vârstă.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut