Încă un nume pe lista de transferuri a feroviarilor clujeni

Internaţionalului român de tineret Marius Marin (22 de ani) este noul nume care se adaugă pe lista jucătorilor vizați de CFR Cluj în această perioadă.

Din informațiile vehiculate în presa internațională, mijlocașul defensiv al echipei naționale de tineret a României, jucător care în prezent evoluează pentru formaţia de ligă secundă din Italia, Pisa, mai este dorit de FCSB şi Genoa. De asemenea, el ar mai fi atenţia cluburilor Hellas Verona, Cagliari, Torino şi Sampdoria. Marius Marin a fost transferat în vara lui 2019 la Pisa de la Sassuolo, contra sumei de 400.000 de euro. În prezent, cota sa de piață este de peste 500.000 euro. În acest sezon, Marius Marin evoluat în 13 meciuri la Pisa, și a reuşit să furnizeze două pase de gol. Crescut la Poli Timişoara, Marius Marin, comparat de presa italiaană cu Arturo Vidal, a ajuns în Italia în 2016, la Sassuolo. După un sezon la Primavera, el a fost împrumutat la Catanzaro, şi apoi a fost transferat definitivla Pisa.

Marius Marin se adaugă pee lista jucătorilor vizați de CFR Cluj, care și-a exprimat interesul și pentru mai mulți jucători de la Dinamo București – Ricardo Grigore, Diego Fabbrini, Paul Anton și Camara.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut