Încă un fenomen inexplicabil la biroul distrus de incendiu din centrul Clujului

Încă o descoperire inexplicabilă la biroul din centrul municipiului Cluj-Napoca în care se desfășoară o activitate liberală sub controlul și coordonarea Ministrului Justiției și care joi dimineața a fost afectat de un incendiu.

După ce în mormanul de cenușă rezultat ca urmare a arderii mai multor dosare, elemente de mobilier și calculatoare s-a găsit o carte de rugăciuni intactă, proprietarii au rămas împietriți când s-au uitat la unul dintre pereții camerei. Oamenii spun că din cauza fumului degajat ca urmare a arderii plasticului de la calculatoare, a fotoliilor și a pachetului, toții pereții erau negri. O zonă însă de aproximativ 40-50 de centimetri pătrați de pe peretele dinspre răsărit s-a păstrat albă. Era locul în care au fost marcate două cruci de preotul care a făcut sfeștania biroului.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, joi dimineața la un incendiu care s-a produs într-un imobil situat pe strada Dorobanților. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 25 mp și a afectat mai multe bunuri. Flăcările au fost sunt lichidate, însă imobilul a fost inundat cu fum mai mult timp. O persoană a făcut atac de panică, fiind evaluată de echipajul SMURD. La misiune a luat parte și două autospeciale cu apă și spumă.

Unul dintre clujenii care lucrează la un alt birou din apropiere cu același tip de activitate și care a ținut să le dea o mână de ajutor colegilor afectați de incendiu a declarat pentru Făclia că în timp ce încerca să înlăture mormanul de cenușă dintr-o cameră a biroului distrusă purs și simplu de flăcări a dat peste o carte de rugăciuni.

„Pur și simplu era în cenușă. Am luat-o și era întreagă. Nu-mi dau seama cum de nu a ars din moment ce restul documentelor s-au făcut scrum”, a declarat clujeanul care a participat la activitățile de curățenie de după intervenția pompierilor.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut