O carte de rugăciuni, singurul obiect rămas intact în biroul distrus de flăcări pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca

Semn sau minune, după un incendiu care a izbucnit joi dimineața la un birou de pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca în care se desfășoară o activitate liberală sub controlul și coordonarea Ministrului Justiției.

 

În mormanul de cenușă rezultat după ce au ars mai multe dosare și elemente de mobilier a fost găsită intactă o carte de rugăciuni.

Unul dintre clujenii care lucrează la un alt birou din apropiere cu același tip de activitate și care a ținut să le dea o mână de ajutor colegilor afectați de incendiu a declarat pentru Făclia că în timp ce încerca să înlăture mormanul de cenușă dintr-o cameră a biroului distrusă purs și simplu de flăcări a dat peste o carte de rugăciuni. „Pur și simplu era în cenușă. Am luat-o și era întreagă. Nu-mi dau seama cum de nu a ars din moment ce restul documentelor s-au făcut scrum”, a declarat clujeanul care a participat la activitățile de curățenie de după intervenția pompierilor.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, joi dimineața la un incendiu care s-a produs într-un imobil situat pe strada Dorobanților. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 25 mp și a afectat mai multe bunuri. Flăcările au fost sunt lichidate, însă imobilul a fost inundat cu fum mai mult timp. O persoană a făcut atac de panică, fiind evaluată de echipajul SMURD. La misiune a luat parte și două autospeciale cu apă și spumă.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut