Incă speră la calificare

Directorul sportiv al echipei de fotbal CFR Cluj, Marius Bilaşco, a declarat, joi seara, că egalul, 0-0, cu ŢSKA Sofia, e un rezultat care dă speranţe la calificare formaţiei ardelene înaintea ultimului meci din faza grupelor Europa League, cel din deplasare cu Young Boys.

„Am avut momente bune în prima repriză când puteam să marcăm. Din păcate nu am făcut-o. Iar în a doua am început să ne retragem în apărare parcă prea devreme şi am pierdut teren. ŢSKA Sofia a dominat mai mult, a fost mai mult prezentă în terenul nostru, a avut ocazii mai multe. Până la urmă e un rezultat de egalitate care ne dă speranţe că la ultima partidă mergem cu şanse de calificare şi cu încredere. Suntem nevoiţi să marcăm în Elveţia. Dacă noi câştigam azi atunci am fi avut nevoie la Berna de un egal, adică 2-2 minim. Ceea ce e destul de greu. Adică mai repede obţinem o victorie acolo decât facem un 2-2. Dar era important să ajungem la ultimul meci şi să fim la mâna noastră şi să avem şanse”, a afirmat oficialul la postul Digisport.

Bilaşco, trecut pe foaia oficială ca antrenor după ce Dan Petrescu şi-a reziliat contractul în această săptămână, a menţionat că nu a fost deloc un meci uşor pentru CFR Cluj.

„Băieţii chiar au avut atitudine, dar adversarul a avut calitate. Nu a fost un meci uşor pentru noi, dar au fost momente importante pe care noi nu am ştiut să le gestionăm, mă refer la oportunităţile de a marca. Foarte uşoară şi eliminarea lui Chipciu, noi chiar ne pregăteam să facem o schimbare în acel moment. A fost prea uşor eliminat la nivelul acesta”, a adăugat directorul sportiv.

CFR Cluj şi ŢSKA Sofia au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în Grupa A a competiţiei de fotbal Europa League.

Echipa clujeană se poate califica în şaisprezecimile Ligii Europa dacă va obţine victoria în meciul de la Berna, cu Young Boys (10 decembrie). În celălalt meci jucat joi seara, AS Roma a trecut cu 3-1 de campioana Elveţiei.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut