Încă o casă distrusă de incendiu la Măguri Răcătău

O casă din Măguri Răcătău a fost distrusă aproape în totalitate într-un incendiu izbucnit sâmbătă seara din cauza unei instalații electrice improvizate.

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea flăcărilor care au cuprins acoperișul casei.
Intervenția a fost desfășurată în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Măguri Răcătău, care a intervenit din prima fază a incendiului cu o autospecială de stingere.
Intervenția a durat mai bine de o oră și a limitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Au fost distruse acoperișul și tavanul casei și s-au degradat bunurile din interior.
„Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cauza probabilă a fost un ștecăr defect”, a transmis ISU Cluj.

Precizăm că în urmă cu trei săptămâni, un incendiu provocat cel mai probabil de un scurtcircuit electric a mistuit casa unei familii cu patru copii. Cei șase membri ai familiei, care au rămas fără adăpost când e mai rău, în toiul iernii, au avut nevoie de ajutorul semenilor, pentru a reuși să-și refacă căminul.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut