În municipiul Dej funcționează patinoarul artificial

Dacă în alți ani la Dej patinoarul artificial din Dej funcționa în centrul orașului, din cauza lucrărilor de reabilitare a Pieței Bobâlna, în această iarnă este amplasat într-o parcare de mașini de pe strada Nicolae Titulescu, aproape de stadionul din parc.

Așa au decis edilii urbei, dar o soluție mai bună oricum nu se putea găsi. Luciul de gheață ocupă 500 mp, spre bucuria amatorilor de patinaj, care încă de la deschidere au luat cu asalt baza sportivă inaugurată zilele trecute. De luni până duminică, patinoarul se află la dispoziția publicului în intervalul orar 9:00 – 19:00. Prețurile la intrare sunt de 5 lei pentru copii și 10 lei pentru adulți, o serie având durata de o oră și jumătate. Între serii este o pauză de 30 de minute pentru întreținerea gheții. Deodată pe gheață pot intra 70 de practicanți ai patinajului. Închirierea unei perechi de patine pentru o oră și jumătate costă 5 lei, tarife acceptabile în contextul valului de scumpiri în toate domeniile de activitate.

La patinoarul din municipiul Dej pot intra doar cei vaccinați împotriva Covid-19, care au obligația de a respecta regulile de igienă sanitară impuse de pandemie. Copiii sub vârsta de 12 ani sunt exceptați de această măsură.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut