Împreună Împlinim Vise

Asociația ,,Vă Ajutăm din Dej”, finanțată de Consiliul Județean Cluj în cadrul programului de acordare a fondurilor nerambursabile din acest an, derulează, în perioada 17 – 21 iulie, proiectul ,,Împreună Împlinim Vise”, sub forma unei școli de vară destinată copiilor din medii dezavantajate.

Proiectul va implica un grup țintă format din 40 de copii cu vârsta între 5 și 16 ani, din familiile beneficiare sau aflate în evidența Asociației.

Școala de vară va cuprinde o gamă variată de activități menite să dezvolte abilitățile sociale și cognitive ale copiilor: ateliere de creație, dans și cântec, activități tehnico-științifice, dezvoltarea abilităților de viață, gătit, lectură și jocuri. De asemeni, copiii vor beneficia și de excursii la Muzeul ,,Fabrica de Științe” din Turda și la Centrul de echitație ToniLand.

Asociația ,,Vă Ajutăm din Dej” este o organizație non-profit care activează în domeniul asistenței sociale și educației, având ca scop îmbunătățirea calității vieții și sprijinirea persoanelor și familiilor aflate în dificultate. Prin intermediul proiectelor sale, asociația dorește „crearea unei societăți mai echitabile și oferirea de șanse egale de dezvoltare pentru toți membrii comunității”.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut