IJJ Cluj: Amenzi de 12.000 lei pentru participanții la protestele din 30 martie

Jandarmii clujeni au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.000 de lei, participanților la protestele din 30 martie, desfășurate la Cluj-Napoca, Dej și Turda, pentru „nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19”. În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor care au participat la aceste manifestații publice și luarea măsurilor legale – a anunțat, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj.

La manifestațiile de protest de marți, 30 martie, IJJ Cluj a asigurat măsurile de ordine și siguranță publică. Acțiunile de protest s-au desfășurat în mod pașnic, fără a se înregistra violențe, jandarmii nefiind nevoiți să intervină pentru restabilirea ordinii publice.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj atenționează, din nou, că pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, „cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară și cu declararea prealabilă”.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut