Hoții de cai au dat iama la Hodișu

Șase cai evaluați la 100.000 de lei au fost furați recent din localitatea Hodișu, comuna Poieni, a anunțat IPJ Cluj. Una dintre cabaline a fost recuperată în cadrul unei percheziții domiciliare derulate la locuința unui bărbat de 61 de ani din municipiul Blaj, însă celelalte cinci exemplare nu au fost deocamdată găsite.

La data de 10 martie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, cu sprijinul polițiștilor Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Huedin și a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat în vârstă de 61 de ani, din municipiul Blaj, județul Alba, în cadrul activităților de cercetare care vizează săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 16/17 martie 2019, în intervalul orar 23.00-07.00, din extravilanul localității Hodișu, comuna Poieni, s-ar fi sustras șase cabaline, cauzându-se un prejudiciu estimat la circa 100.000 de lei.

Percheziția derulată la data de 10 martie a.c., a condus la identificarea și ridicarea unuia dintre exemplarele cabaline, evaluat la suma de 6.000 de euro”, a anunțat IPJ Cluj.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor, stabilirii cu exactitate a stării de fapt și recuperării prejudiciului.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut