HiSky continuă operarea zborurilor spre Lisabona și Dublin

Într-una dintre cele mai dificile perioade din industria aviatică, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj își continuă eforturile pentru implementarea celor mai bune metode de recuperare a traficului de pasageri existent înainte de pandemie, și a anunțat că, începând din noiembrie 2021 până în martie 2022, compania aeriană HiSky va continua operarea zborurilor regulate directe către Lisabona (Portugalia) și Dublin (Irlanda) de pe Aeroportul Internațional Cluj.

Zborurile vor fi operate de compania aeriană în sezonul de iarnă cu aeronave Airbus A-320, după cum urmează: * Cluj-Napoca – Lisabona – Cluj-Napoca (în fiecare joi) * Cluj-Napoca – Dublin – Cluj-Napoca (în fiecare miercuri și duminică)

În această etapă am reintrodus destinațiile care, în opinia noastră, au trecut testul provocărilor post-pandemice. Pasagerii care au zburat cu noi în sezonul de vară nu doar că au devenit clienții noștri fideli, dar au generat dorințe și așteptări din partea celor care încă nu au pășit pragul aeronavelor noastre. Primim multe solicitări din partea pasagerilor privind lansarea unor curse noi și, în acest context, vrem să vă comunicăm că vocea fiecăruia dintre voi este auzită. Suntem la etapa de analiză și sper că în scurt timp vom veni cu noutăți bune și în acest sens pentru pasagerii din Cluj și Chișinău și împrejurimile acestor orașe”, a declarat Iulian Scorpan, director general HiSky.

„Menținerea operațiunilor de zbor pentru rutele Lisabona și Dublin ale operatorului aerian HiSky în sezonul de iarnă 2021-2022, reprezintă o nouă confirmare a eforturilor constante de recuperare a traficului aerian și răspunde nevoilor de conexiune ale pasagerilor care aleg să călătorească de la Cluj-Napoca.” a apreciat Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj.

”Lisabona și Dublin sunt două destinații importante pentru Aeroportul Internațional Cluj și apreciem eforturile depuse de compania HiSky de a se adresa necesităților de conectivitate ale pasagerilor și, de asemenea, de a contribui la reluarea traficului aerian în România.” a spus David Ciceo, director general al Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj.

HiSky îndeamnă pasagerii să își rezerve din timp bilete pentru a beneficia de prețuri promoționale. Prețurile, serviciile și orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero și la casele agenţiilor partenere.

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, pasagerii sunt rugați ca la sosirea în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut