Hapoel Ber Sheva l-a cumpărat definitiv pe Adrian Păun, de la CFR Cluj

Adrian Păun este, de luni seara, fostul jucător al campioanei României CFR Cluj. Clubul din Gruia a anunțat transferul definitiv al mjlocașului la formația Hapoel Beer Sheva, din Israel. Păun a fost împrumutat în vară la echipa israeliană, dar evoluția sa bună i-au determinat pe conducătorii echipei să activeze deja clauza de cumpărare definitivă a lui Adrian Păun, care va câștiga în jur de 25.000 de euro lunar.

”Mulțumim pentru tot, Adiță Păun! După numai o lună și jumătate petrecută de Adiță Păun la Hapoel Be’er Sheva sub formă de împrumut de la CFR, clubul israelian a activat clauza de cumpărare a jucătorului, astfel că fostul nostru mijlocaș a semnat un contract definitiv cu Be’er Sheva până în anul 2026. Pe această cale îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi dorim rezultate cât mai bune în carieră! Clujul va fi mereu casa ta, Adiță!”, se arată într-un comunicat oficial al campioanei României.

Pentru împrumut, Hapoel Beer Sheva a achitat grupării din Gruia 200.000 de euro, și, în urma achitării clauzei de transfer, a mai încasat 300.000 de euro.

Până în prezent, Păun a evoluat în opt partide pentru echipa din Israel, a reușit un gol și o pasă de gol.

Fotbalistul a debutat la CFR în 2013, a jucat în 307 meciuri și a reușit 29 de goluri.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut