Handbal masculin | Misiune imposibilă pentru ”U în fața liderului Dinamo

”U” Cluj a pierdut, sâmbătă, scor 30-43, partida cu Dinamo București disputată în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în cadrul etapei a 20 din Liga Zimbrilor.

După cum o arată și scorul final, partida a fost la discreția formației din București, însă la spectacolul din Sala Sporturilor au contribuit din plin și elevii lui Marius Stavrositu, care au avut destule momente în care s-au ridicat la nivelul mult mai experimentatei adversare, care evoluează excelent în grupele Ligii Campionilor.

 

Începutul partidei a aparținut, cum era de așteptat, dinamoviștilor, care conduceau deja la jumătatea primei reprize cu 11 goluri diferență, 3-14, echipa clujeană nereușind să înscrie decât de trei ori. A urmat însă o revenire spectaculoasă a celor de la ”U”, datorată și evoluției de excepție a portarului Apostu, iar în min.25, tabela arăta doar patru goluri avantaj pentru liderul campionatului, scor 12-16. Dinamo taie din nou elanul gazdelor, iar repriza se încheie în avantajul acestora, 15-20.

Repriza a doua debutează la fel ca prima, și dinamoviștii se distanțează iar de clujeni, 20-31, în min.42, la 21-33 în min.46, cea mai mare diferență dintre cele două echipe. Clujenii nu mai au forță să revină în joc ca și în prima repriză, iar la final tabela arăta 30-43 în favoarea oaspeților.

Cei mai buni marcatori: Hossu, cu 17 goluri, și Ramba, cu 5 reușite, de la ”U” Cluj, respectiv Popa, 8 goluri, Campos și Bizău, cu 7, de la Dinamo.

În urma acestui rezultat, Dinamo face 55 de puncte în clasament, în timp ce ”U” rămâne pe penultima poziție, cu doar 6 puncte.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut