Handbal feminin | U Cluj, înfrângere în Cupa României

Universitatea Cluj a fost întrecută de Dunărea Brăila cu 34-20, într-un meci din primul tur al Cupei României la handbal feminin, după ce la pauză tot brăilencele conduceau cu 16-12.

Meciul disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost condus în cea mai mare parte de oaspete dar diferența de scor final nu reprezintă și diferența dintre jocul celor două echipe: elevele lui Ioan Ani Senocico au dovedit în destule momente și faze că pot face față unei echipe de primă ligă.

Golurile pentru ”U” au fost marcate de: Adelina Crețu și Larisa  Șerban câte 4, Corina Cordoș și Andreea Bărbos câte 3, Ana Stana 2, Sofia Mureșan, Maria Câmpean, Gabriela Istratie și Alexia Gherghe câte 1 gol. Au mai jucat: Reka Tamaș, Valeria Popovici, Ștefania Pîrvulescu și Alexandra Ploscar iar poarta a fost apărată de Mădălina Pușcaș, Maryna Dumanska și Andrada Ștefănescu.

”U” Cluj joacă, astăzi, un meci din etapa a 11-a a Diviziei A Seria C, în care va înfrunt, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, echipa Arena Târgu Mureș.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut