”Haiducii”, la al patrulea succes consecutiv în play-off-ul de promovare

Handbaliștii Universității Cluj au plecat ca din pușcă în play-offul de promovare în Liga Zimbrilor. Sportivii antrenați de Ioan Ani Senocico și Ionuș Ramba au înregistrat, duminică seara, cel de al patrulea succes consecutiv play-off-ul, de această dată în deplasare cu Politehnica Iași, scor  27-20 (14-10).

„A fost o victorie meritată, în care am avut controlul în permanență. Politehnica Iași este o echipa bătăioasă pe teren propriu, cu o galerie energica și care își dorește să pună probleme adversarilor. Meciul a fost încâlcit în multe momente dar am reușit să le gestionăm cu bine. Mă bucur că a evoluat toată lumea și toți băieții sunt sănătoși, ceea ce este esențial pentru meciul următor de acasă împotriva formației CSM Alexandria în care fiecare jucător o sa fie important”, a declarat la finalul partidei, pentru u-cluj.ro, antrenorul Ionuț Ramba.

Golurile ”Haiducilor au fost reușite de: David Kereki 9, din care 6 de la 7 metri, Călin Hossu 8, Ionuț Ramba și Bogdan Paul câte 3, Cătălin Ghivil 2 și respectiv Mark Adoreanu și Bogdan Mercean câte 1 gol.

În etapa a 5-a, U va primi, duminică, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, vizita celor de la CSM Alexandria, formație aflată pe locul al doilea în clasament, cu 3 victorii și o singură înfrângere.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut