Grandios spectacol de artificii cu ocazia trecerii în noul an la Cluj-Napoca

Dacă anul trecut spectacolul de artificii programat pentru Revelion la Cluj-Napoca a fost anulat din cauza condițiilor meteo nefavorabile, de data aceasta clujenii au avut parte la trecerea dintre ani de un grandios moment ce s-a desfășurat în Piața Unirii.

Spectacolul de Revelion a debutat la ora 22 când pe scenă a urcat trupa DJ Project, urmată la ora 23:00 de trupa Compact.
Trecerea dintre ani a fost salutată printr-un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, tot în Piața Unirii, la care au asistat mii de clujeni.

Majoritatea celor prezenți, au transmis live pe rețelele de socializare spectacolul de artificii care au durat aproape un sfert de oră. La final, în Piața Unirii a răsunat piesa „Happy New Year” al suedezilor de la Abba în timp ce participanții la eveniment și-au aprins luminile de la telefoanele mobile, creându-se un moment cu totul spectaculos.

Printre cei care au ținută să treacă în noul an în Piața Unirii s-a numărat și primarul Emil Boc.

Anul trecut la Cluj-Napoca nu a avut loc spectacol de artificii la trecerea dintre ani din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Primăria municipiului Cluj-Napoca a anunţat chiar în ajunul Anului Nou că anulează focurile de artificii programate de Revelion, din cauza ceţei.

„Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile – condiţii de ceaţă, vizibilitate redusă – spectacolul de artificii programat pentru noaptea dintre ani se anulează, în toate cele patru zone: Dealul Cetăţuie, Iulius Mall, Cartierul Bună Ziua, platoul din faţa clădirii Institutului de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei din Campusul USAMV”, anunța atunci Primăria Cluj-Napoca.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut