Gestul pe care l-a făcut Poli Iași pentru CFR Cluj

Contând pentru faza „16”-imilor de finală din cadrul Cupei României, meciul dintre CSMS Politehnica Iași și campioana en titre CFR 1907 Cluj, care, potrivit tragerii la sorți, trebuia sp se dispute în Copou, va avea loc la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

 

Decizia clubului moldovean nu vine în nici un caz la solicitarea clujenilor, ci ca urmare a faptului că partida are loc între două meciuri foarte importante ale feroviarilor în Europa League, cu AS Roma și ȚSKA Sofia, ambele pe teren propriu. „CFR 1907 Cluj doreşte să mulţumească public clubului CSM Politehnica Iaşi, preşedintelui Ciprian Paraschiv, antrenorului Daniel Pancu şi staff-ului său tehnic şi nu în ultimul rând jucătorilor, pentru gestul extraordinar de a accepta ca meciul din şaisprezecimile Cupei României să se dispute la Cluj, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” şi nu la Iaşi, aşa cum era programat conform tragerii la sorţi.

 

Meciul din şaisprezecimile Cupei României urmează să se dispute între două partide extrem de importante din Grupa A UEFA Europa League cu AS Roma şi ŢSKA Sofia, meciuri în care vom lupta pentru o calificare în primăvara europeană şi pentru a îmbunătăţi coeficientul ţării noastre, iar gestul întregii familii a Politehnicii Iaşi de a scuti echipa noastră de o deplasare lungă în Copou este unul de aplaudat, un gest de fairplay care ar trebui urmat de toţi cei implicaţi în fotbalul românesc”, transmite gruparea ardeleană pe site-ul său oficial. Nu se menţionează data şi ora disputării partidei. În mod normal meciurile din şaisprezecimile de finală ale Cupei României sunt programate la 28 noiembrie, de la ora 13.30, cu excepţia celor televizate. Clubul de fotbal din Liga a III-a Progresul Spartac Bucureşti a anunţat că partida cu Universitatea Craiova, din aceeași fază a competiției, în care este gazdă, se va disputa pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova deoarece capacitatea instalaţiei de nocturnă de pe arena proprie nu îndeplineşte cerinţele minime pentru un meci oficial. Vă reamintim că Universitatea Cluj va întâlni în „16”-imi pe ACS Hușana Huși, potrivit tragerii la sorți în deplasare.

 

Cristian FOCȘANU

 

 

Recomandat pentru dvs.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut