George Buhnici, la prima ediție a Cluj Press Talks

Asociaţia Profesioniştilor de Presă Cluj anunță demararea proiectului Cluj Press Talks, o serie de workshopuri al căror scop este să genereze o platformă de idei și schimburi de experiență care să permită crearea unei prese independente, profesioniste și rentabile.

În cadrul acestui proiect, jurnaliștii clujeni alături de specialiști din toată țara, persoane interesate și implicate în mass-media, vor explora diferite modalități de a crea conținut editorial, vor aborda profesionist noile tehnologii și medii de comunicare și își vor însuși informații care le vor permite dezvoltarea personală și profesională. 

Jurnalistul George Buhnici (Pro TV), antreprenorul clujean Sergiu Biriș (trilulilu.ro) și expertul în branding Magor Kádár (FSPAC) sunt invitații primei ediții a Cluj Press Talks.

Evenimentul va avea loc duminică, 19 mai, de la ora 17.00, la sediul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (sala T1, strada Minerilor 85)

Cei trei speakeri vor ține prezentări urmate de o sesiuni de întrebări și discuții.

George Buhnici va vorbi cum poate un jurnalist să devină un „brand” care poate funcționa și în afara ecosistemului care l-a făcut celebru. O astfel de realizare îi dă ziaristului acea independență care-i va permite să refuze compromisurile.

Cum este văzută tematica brandingului personal în presă din perspectivă academică va prezenta Magor Kádár, cadru didactic asociat la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC), care predă branding personal, comunicare mass-media, PR, marketing politic etc.

Sergiu Biriș va spune de ce și cât de important este brandingul personal în lumea rețelelor sociale și a new media, apelând la experiența sa de antreprenor într-una dintre cele mai dinamice zone ale economiei.

Evenimentul este organizat de Asociația Profesioniștilor din Presă Cluj (APPC) cu sprijinul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

C.P. 

Articole din aceeasi categorie