FOTO | Victorie muncită a CFR-ului în SuperLigă, înaintea returului cu Lazio

CFR Cluj a trecut de FC Argeș, scor 3-1 (2-0), duminică, pe stadionul din Gruia, și se menține la două puncte în spatele liderului Farul Constanța. Echipa lui Dan Petrescu a înscris toate cele patru goluri ale partidei, prin Deac, Janga, Krasniqi și Kollinger, în proprie poartă, reușind prima victorie după trei înfrângeri consecutive.

Dan Petrescu a decis să înceapă meciul cu Manea, Burcă și Krasniqi pe banca de rezerve.

Echipele de start:

CFR CLUJ: Scuffet – Braun, Kollinger, Yuri, Camora – Deac, Muhar, Boateng – Petrila, Malele, Janga

FC ARGEȘ: Micu – Tofan, Zebic, Turda, Rizzi – Meza Colli, Bassong – Hanne, Târcoveanu, Jobello – Garita

GOOOOOOL CFR! Început perfect de meci pentru campioana României: Deac trimite în plasă din mijlocul careului după un șut deviat, în secunda 90 a meciului, după o centrare a lui Malele de pe linia de fund a terenului!. 1-0! Min.8: cursă în viteză a lui Petrila, dar centrarea sa nu ajunge la Janga, Turda a respins din fața atacantului clujean, care ar fi rămas singur cu portarul Micu. Camora șutează pe lângă poartă, în min.11, din colțul careului mare. Șut frumos trimis de Muhar de la mare distanță, min.24, dar portarul reține fără probleme. GOOOOOOOL CFR! Janga trimite cu capul din 6 m în poartă, în min.25, după o centrare excelentă a lui Camora de pe partea stângă! 2-0! Un nou șut de la distanță al CFR-ului, dar Petrila mingea trimisă de Petrila nu prinde cadrul porții, în min.34. Malele ratează o ocazie mare de gol, în min.39, șutul acestuia este blocat de unul dintre fundașii Argeșului. Foarfecă spectaculoasă a lui Yuri din colțul careului mic, în min.42, dar mingea se oprește în plasa laterală a porții! Malele trimite în poarta goală din mijlocul careului, în min.45, dar reușita sa este anulată pentru un henț! Se încheie o repriză dominată autoritar de echipa feroviară, care a trimis 14 șuturi spre poartă, față de unul singur al oaspeților.

Cartonaș galben încasat de Yuri, în min.50, după un fault comis asupra lui Garita. Boateng trimite o torpilă din marginea careului, în min.57, dar Micu respinge cu un reflex bun. Șut la colțul scurt a lui Muhar, în min.60, dar portarul oaspeților respinge în corner. GOL FC Argeș! Kollinger trimite imparabil în propria poartă, în min.61, după o respingere total defectuoasă a balonului! 2-1! Târcoveanu trimite peste transversală din lovitură liberă, în min.69. Prima schimbare făcută de Dan Petrescu, la CFR, în min.73: iese Malele, intră Cvek. Garita nu ajunge la o minge centrată în fața porții, și ratează egalarea pentru formația argeșeană! Jocul CFR-ului a căzut inexplicabil după autogolul lui Kollinger! Intrră și Krasniqi și Bîrligea pentru CFR, în min.76, ies de pe teren Petrila și Deac. O nouă bombă a lui Boateng de la 20 de metri, în min.79, dar mingea trece la distanță mică de poartă. Ies de pe teren Braun, accidentat, și Janga, și intră în locul lor Manea și Maglica, în min.84. ratare uriașă a lui Bîrligea, în min.90+1, al cărui șut trece la câțiva centimetri de vinclul porții lui Micu. GOOOOOOOL CFR! Krasniqi înscrie cu un șut plasat de la 22 de metri, în min.90+4! 3-1!

Pentru campioana României urmează returul dublei manșe a play-off-ului din Conference League, împotriva celor de la Lazio Roma. Partida se va desfășura, joi, pe stadionul din Gruia, de la ora 19.45

Sandu Mureșan

Foto: Horvath Tamas – htphotography.ro/

cfr arages 6 cfr arges 3 cfr arges 4 cfr arges 5 cfr arges
<
>

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut