FOTO | U Cluj și UTA au remizat pe mocirla de pe Cluj Arena și rămân în subsolul clasamentului

U Cluj n-a reușit să învingă, duminică, pe Cluj Arena, pe UTA Arad și rămâne pe locul 14 în clasamentul Superligii. După 90 de minute aprig disputate, partida s-a încheiat nedecis, scor 0-0, dar calitatea jocului a fost serios influențată și de starea execrabilă a gazonului.

Echipele de start:

U Cluj: Gorcea – Vlădoiu, Fl. Ilie, Ispas, Briceag – Remacle, Simion, Purece – Chipciu, Bălan, Thiam

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Dobrescu – Anton, Batha – R. Pop, Ubbink, Otele – Keșeru

4.810 de spectatori asistă la meciul de pe Cluj Arena. Prima ocazie a meciului aparține arădenilor, în min.7, când Otele n-a reușit să reia periculos spre poarta lui Gorcea din poziție ideală de gol. Keșeru trimite o torpilă din marginea careului, în min.8, dar Gorcea respinge in corner. Thiam aduce și el o ocazie mare de gol pentru Universitatea un minut mai târziu, dar și Iacob a fost la post, respingând excelent în lateral. Bălan, min.14, are a doua ocazie de gol pentru ”șepcile roșii”, dar șutul său spectaculos din 16 m ocolește de puțin vinclul porții arădene.

O nouă șansă ratată de Otele, pentru UTA, în min.34, care a reluat slab din fața porții clujene. Situație identică și în min.38, cu același jucător în prim-plan. Se joacă pe mocirlă pe Cluj Arena! Între timp, la U a ieșit de pe teren Purece, accidentat, înlocuit de Romario Pires. Atacuri în valuri ale arădenilor, min.39, apărarea lui U rezistă cu greu. Ubbink și Otele nu-l pot învinge pe Gorcea nici de această dată. Thiam a trimis în plasa laterală, în min.45, după o incursiune pe partea stângă! Pauză pe Cluj Arena.

Eugen Neagoe mai face o modificare în echipa sa, încă de la debutul reprizei secunde: Remacle este înlocuit de Lorand Fulop. U Cluj începe excelent partea a doua a meciului, Fulop, min.52, și Thiam, min.53, au ratat de puțin deschiderea scorului. Ubbink reia și el spre poartă, min.59, dar șutul său este prea slab pentru a-l învinge pe Gorcea. Cea mai mare ocazie de gol de până acum este ratată de Universitatea, în min.65: centrare prea puternică a lui Chipciu, iar Bălan nu reușește să trimită cu capul în poartă din numai doi metri! Jocul este întrerupt, sunt probleme cu plasa porții arădene. Jocul s-a reluat după cinci minute!

Lorand Fulop trimite cu capul peste poartă, în min.77, moment în care intră și Ely Fernandes pe teren, în locul lui Bălan. Ispas, min.83, trimite cu capul pe lângă poartă, din cornerul executat la prima bară de Chipciu. U Cluj a dominat total partida în repriza secundă. Opt minute de prelungiri pe Cluj Arena. Final de meci!

U Cluj va juca etapa viitoare, pe 17 decembrie, în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Sandu Mureșan

Foto: Horvath Tamas – htphotography.ro/

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut