FOTO | U Cluj a pierdut două puncte mari cu FC Argeș, după o partidă dominată copios de ”alb-negrii”

U Cluj n-a reușit decât un rezultat de egalitate, scor 1-1 (0-1), împotriva celor de la FC Argeș, într-un meci disputat luni seara pe Cluj Arena, în cadrul etapei a 18-a a Superligii. Echipa lui Eugen Neagoe a dominat copios partida, reușind nu mai puțin de 14 șuturi spre poarta oaspeților, cinci dintre ele pe cadrul porții, două lovind chiar barele buturilor echipei oaspete, în timp ce argeșenii n-au avut decât un singur șut spre poarta apărată de Gorcea!

Echipele de start:

U Cluj: Gorcea – Vlădoiu, Pițian, Ispas, Briceag – Simion, Filip, Bic – Chipciu, Thiam, L. Fulop

FC Argeș: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Jakolis – Meza Colli, Njike – Ișfan, Calcan, Donisa – Garita

Prima ocazie a meciului vine în min.2, când Straton are o intervenție excelentă în fața lui Thiam, care a reluat spre poarta din marginea careului mic! Ocazie uriașă de gol irosită de atacantul ”șepcilor roșii”! GOL FC Argeș! Oaspeții înscriu pe contraatac, la prima lor ocazie, în min.18, în urma unei pătrunderi în forță în careu a lui Garita! 0-1! O nouă ocazie mare de gol pentru U Cluj, în min.26: Lorand Fulop reia spre poartă, dar Straton respinge miraculos în bară!

Peste doar un minut, Chipciu șutează puternic din marginea careului, dar balonul trece pe lângă poartă. Pătrundere a lui Thiam pe partea stângă, în min.31, dar șutul său a ajuns doar în plasa laterală a porții oaspeților! U Cluj atacă în valuri! O nouă minge trimisă în bară, în min.39, de Fulop! Min.45: vor fi trei minute suplimentare. Pauză pe Cluj Arena.

Eugen Neagoe face prima modificare în echipa sa chiar la reluarea partidei: Remacle, în locul lui Bic. Chipciu are prima ocazie a reprizei secunde, în min.46, reluarea sa cu capul a trecut puțin peste transversala porții lui Greab, care l-a înlocuit după pauză pe Straton, accidentat în finalul primei reprize. Un nou șut periculos spre poarta argeșeană, trimis de Thiam, în min.54, dar Greab este la fel de în formă ca și Straton și respinge mingea în afara cadrului porții! Iese Chipciu, intră Bălan, min.58.

GOOOOOOOOOL U Cluj! Remacle aduce egalitatea pe tabela de marcaj în min.61, după o reluare imparabilă cu capul din centrarea perfectă a lui Thiam! 1-1! Ceață tot mai densă pe Cluj Arena! Ocazie uriașă de gol a clujenilor, în min.75: Vlădoiu a reluat spre poartă, Straton a respins și Thiam n-a ajuns la întâlnirea cu balonul în fața porții goale! Iese Filip, în min.89, intră în teren Purece. Min.90: se arată trei minute de prelungiri. Final de meci!

U Cluj face, astfel, 18 puncte și ocupă locul 13 în clasamentul Superligii. Etapa următoare se va disputa abia la începutul lunii decembrie, clujenii urmând să joace în deplasare, cu Petrolul Ploiești.

Sandu Mureșan

Foto: Horvath Tamas – htphotography.ro/

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut