FOTO | Succese remarcabile la campionatele naționale pentru sportivii de la CS ”Voința Cluj”

Sportivii de la Clubul Sportiv ”Voința Cluj” au participat, recent, la mai multe competiții naționale, de unde s-au întors cu rezultate deosebite.

În ce privește Secția de Ciclism, sportivii clujeni au concurat la Campionatul  Naţional de Downhill, care s-a desfăşurat la Poiana Braşov, în perioada 9-11 septembrie. la care au participat cei mai valoroşi ciclişti din ţară, oferind spectacol şi adrenalină pe două roţi, pe traseul Monkey Business de 2,62 km cu o diferenţă de nivel de 500m şi un drop spectaculos la final.

De la C.S. Voinţa Cluj au participat sportivii: Paul Păţan / categoria U23, Alexandru Ciprian Mureşan şi Cătălin Todor, ambii la  categoria Elite. Cătălin Todor a reușit performanța de a se clasa pe locul II al categoriei sale, iar Paul Pățan a obținut locul 13 la U23.

De asemenea, sportivii clubului de la Secția de Karate Tradițional au participat, în perioada 9-11 septembrie, la Brăila, la Finala Campionatului National de Karate Traditional Fudokan pentru cadeti, juniori, tineret si seniori, editia a XXXI-a, la care au participat 137 de sportivi de la 20 de cluburi din ţară.

De la C.S.Voinţa Cluj au participat următorii sportivi antrenaţi de d-l instructor Ormenişan Gabriel: Colceriu Tamara (categoria tineret), Schopf Justin (categoria tineret), Drăgan Daria (categoria juniori), Vinţa Alisia (categoria juniori).

Rezultate:

  • Daria Drăgan: loc I la Kumite Individual, 1 loc.II la Fukugo, 3 loc III la Kata Individual, la Enbu Mixt şi  Kata pe Echipe
  • Justin Schopf: loc III la Enbu Mixt, 4 locuri VI la Kata Individual, Kumite Individual, Fukugo şi Kogo Kumite
  • Tamara Colceriu: loc.II la Kata pe Echipe, 1 loc III la Kumite Individual, 2 locuri V la Fukugo şi Kogo Kumite
  • Alisia Vinţa: loc.III la Kata pe Echipe, 3 locuri VI la Kumite Individual, Fukugo şi Kogo Kumite

În urma rezultatelor obținute, sportivii de la Voința Cluj au obținut calificarea la Campionatele Mondiale ce vor avea loc in Slovenia în cursul lunii noiembrie.

 

 

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut