FOTO | Fetele de la U Olimpia Cluj, debut cu dreptul în Liga Campionilor

Multipla campioană a României la fotbal feminin, U Olimpia Cluj a câștigat, joi, partida disputată, pe Cluj Arena, cu Glentoran Belfast din turul preliminar al Ligii Campionilor și va juca, duminică, pentru un loc în play-offul de dinaintea grupelor competiției. Fetele antrenate de Daniel Sima au ținut nemodificată tabela de marcaj de-a lungul celor 90 de minute, reușind să câștige meciul, cu 4-2, după loteria penalty-urilor. Pentru clujence au reușit să marcheze de la punctul cu var Ciolacu, Borodi, Perez, Garcia, singura jucătoare care a ratat fiind Giurgiu.

”Logic, ne-am bazat pe penalty-uri, am pregătit așa ceva. Nu suntem mai optimiști acum pentru jocul cu Sarajevo, dar intrăm să câștigăm. Le am spus fetelor să se pregătească pentru două meciuri a câte 120 de minute, dinaintea startului”, a declarat, la finalul partidei, Daniel Sima, antrenorul fetelor de la U Olimpia Cluj.

În primul meci al grupei preliminare găzduite de Cluj-Napoca, SFK Sarajevo (Bosnia-Herțegovina) a învins detașat, cu scorul de 4-0, echipa malteză Birkirkara. Astfel, echipa care va ajunge în barajul pentru accederea în grupele Champions League va fi desemnată în urma partidei dintre U Olimpia Cluj și SFK Sarajevo, care se va desfășura duminică, pe Cluj Arena, cu începere de la ora 18.00.

Sandu Mureșan

Foto: Horvath Tamas – htphotography.ro/

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut