FOTO | CFR câștigă cu UTA, după un meci cu penalty ratat, o eliminare și un arbitraj ciudat

CFR Cluj a câștigat, scor 2-1 (1-0), meciul cu UTA, de joi seara, din Gruia, din etapa a 28-a din SuperLiga României. Campioana României a deschis scorul prin Krasniqi, în prima repriză. Arădenii au egalat imediat după pauză, iar Yuri a reușit golul victoriei în minutul 63. În prima repriză, Deac a ratat un penalty, iar CFR a jucat cu un om în minus din minutul 70, după eliminarea lui Maglica.

Echipele de start:

CFR Cluj: Sava – Braun, Yuri, Burcă, Camora (cpt.) – Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Maglica

UTA: Kucher – Chindriș, Benga (cpt.), Hoxhallari – Vukcevic, Cascini, P. Anton, Abeid – R. Pop, Milosevic, Hortencio Barbosa

Cvek are primul șut spre poarta arădenilor, în min.10, dar mingea trece pe lângă poarta apărată de Kucher. Șansă importantă de gol pentru UTA, în min.12, dar Milosevic a reluat peste poartă din mijlocul careului. GOOOOOOOL CFR! Krasniqi șutează necruțător în plasă de la 14 metri de poartă, în min.15, după o cursă excelentă a lui Deac pe partea dreaptă! 1-0! Este a treia reușită a jucătorului kosovar de la sosirea lui la campioana României. Șut puternic de la distanță trimis de Muhar peste poartă, în min. 19.

Penalty pentru CFR, în min.22, la un fault comis asupra lui Maglica de către Chindriș! Faza este verificată de VAR! Penalty ratat de CFR: Deac execută lovitura de la 11 m, în min.24, însă mingea trece pe lângă vinclul porții! Deac șutează periculos peste poartă, după o lovitură liberă executată de la 25 de metri, în min. 34. Krasniqi a fost la un pas de ”dublă”, în min.35, dar șutul său a fost blocat în ultimul moment de unul dintre fundașii arădeni! Burcă este nevoit să părăsească terenul, în min.42, în urma unei accidentări. În locul său a intrat Kolinger. Krasniqi face din nou un joc foarte bun și cu UTA, acesta a reușit un nou șut foarte bun din afara careului, în min.44, reținut cu dificultate însă de Kucher.

GOOOOOOOL CFR! Janga trimite spectaculos cu capul, în min.45+3, după centrarea aceluiași Krasniqi! 2-0! Reușita este însă anulată, după vizionarea VAR, în urma unui fault comis de Kolinger cu mult înainte de înscrierea golului! Dan Petrescu este un car de nervi pe marginea terenului. Pauză în Gruia, după 11 minute de prelungiri.

La arădeni a intrat, la pauză, Otele, viitorul jucător al echipei din Gruia. GOL UTA! Pop trimite în plasa porții lui Sava, în min.47! 1-1! Anton ratează o bună oportunitate de gol două minute mai târziu, dar șutul acestuia nu prinde cadrul porții feroviare! Janga aduce prima ocazie a CFR-ului, în min.51, șutul acestuia pe colțul scurt fiind reținut de Kucher. Ubbink șutează și el pe lângă poarta lui Sava, în min.55.

GOOOOOOOOOL CFR! Centrare perfectă trimisă de Deac din lovitură liberă, reluare simplă în poartă din marginea careului de 6 m a lui Yuri! 2-1! Ocazie mare de gol a lui Camora, în min.67, șutul acestuia a fost blocat greu de portarul arădenilor. Maglica este eliminat în min.70, după un fault dur asupra lui Vukcevic. A intrat Roger la arădeni, fostul jucător al CFR-ului. Intră Țîru, în locul lui Janga, în min.80. Postolachi trimite cu capul pe lângă poartă din poziție excelentă, în min.90. Dublă schimbare la clujeni, în min.90+1: ies Krasniqi și Cvek, intră, Hoban și Petrila. Intră și Peteleu, min.90+2, în locul lui Deac. Petrila trimite în poartă, în min.90+8, dar golul este anulat pentru un offside.

CFR a revenit la două puncte în spatele Farului, care joacă, vineri, pe Cluj Arena, cu U Cluj, și va evolua etapa viitoare, luni, la Sfântu Gheorghe, împotriva celor de la Sepsi.

Sandu Mureșan

Foto: Horvath Tamas – htphotography.ro/

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut