Fostul deputat de Cluj, Mircea Irimie, a devenit membru în Partidul Republican

Fostul deputat de Cluj, Mircea Irimie, a devenit membru al Partidului Republican și va deține funcția de președinte al filialei Cluj a formațiunii. Totodată, la nivel național va ocupa funcția de vicepreședinte.
Mircea Irimie a ocupat în perioada 2008 – 2012 funcția de viceprimar al municipiului Turda, iar între 2012 – 2016 a fost deputat de Cluj, perioadă în care a inițiat 94 de proiecte legislative din care 19 au devenit legi, ele producând efecte și astăzi în România. Totodată, Mircea Irimie a ocupat și funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Consultării Publice și Dialogului Social.
„Am decis să mă alătur echipei formate de fostul meu coleg Marian Cucșa pentru că reprezintă un proiect îndrăzneț, construit în jurul unor valori comune pe care le împărtășim, precum suveranitate, națiune, familie. Alături de celelalte filiale ale Partidului Republican am convingerea că vom putea pune umărul la rezolvarea problemelor socio-economice cu care se confruntă România, vom fi vocea care spune clar că drepturile şi libertăţile cetăţeneşti sunt piatra de temelie a oricărei comunităţi şi că ele nu pot fi încălcate în nicio împrejurare şi cu nicio justificare. Românii au nevoie de oameni care să se luptă pentru ei, pentru interesul comunităților locale, dar și al României”, a spus Mircea Irimie.
La rândul său, preşedintele Partidului Republican, Marian Cucşa, s-a declarat bucuros de faptul că Mircea Irimie s-a alăturat formațiunii pe care o conduce. „România copiilor noştri are nevoie de un proiect reformator, susţinut de cât mai mulţi politicieni care nu sunt capturaţi de către grupurile de interese interne sau din afara partidelor. Mă bucur că Mircea Irimie a ales să vină alături de Partidul Republican pentru a construi un pol suveranist în România, iar alături de colegii din Alianţa AUR să putem reprezenta o forţă a patrioţilor în România. Îmi doresc să ni se alăture, în acest proiect, cât mai mulţi oameni de valoare!”, a afirmat Marian Cucșa.
C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut