Fondul de investiţii Transilvania Investments vinde 6 hoteluri

THR Marea Neagră, companie deţinută de fondul de investiţii Transilvania Investments, a demarat procedura de vânzare pentru 6 hoteluri de 2, 3 şi 4 stele şi alte active din staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud.

Complexul Bran-Brad-Bega din Eforie Nord, cotat la 4 stele, are peste 200 de camere un centru wellness, piscină exterioară, bar, etc. Tot în Eforie Nord, sunt scoase la vânzare şi hoteluri de 2 stele şi hotelul Diana de 3 stele. În Eforie Sud, hotelurile Capitol şi Măgura oferă o capacitate totală de peste 300 de camere. Alte active scoase la vânzare includ complexul de tratament Băcile Reci din Eforie Sud şi un restaurant cu capacitate de aproape 700 de locuri în Saturn. Licitaţiile sunt programate să înceapă în 25 ianuarie, caietele de sarcini fiind deja disponibile la sediul THR Marea Neagră.
Transilvania Investments, care mai deține și alte 3.400 de locuri de cazare în staţiunile Băile Felix, Covasna, Tuşnad, Buziaş, Predeal, Braşov şi în Ploieşti, se va concentra pe dezvoltarea celor peste 3.500 de locuri de cazare de pe litoral care îi rămân în administrare directă sau indirectă.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut