Fetiță de șapte ani rănită într-un accident la Luna

O fetiță de 7 ani și o femeie de 52 de ani au ajuns la spital în urma unui accident de circulație petrecut marți în jurul amiezii în zona localității Luna.

În urma apelului, pompierii au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. În momentul sosirii echipajelor operative au fost găsite trei autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Cinci persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care o fetiță de 7 ani și o femeie de aproximativ 52 de ani au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

“La prima evaluare acestea prezentau afecțiuni ușoare. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor la locul accidentului”, a transmis ISU Cluj.

IPJ Cluj a anunțat că evenimentul rutier s-a produs pe DN15E60, în jurul orei 12.10, pe raza localității Luna, când un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, in timp ce încerca să pătrundă pe DN 15E60 ar fi acroșat un autoturism condus pe DN15 E60, în direcția orașului Luduș, de o femeie de 50 de ani, din județul Sibiu. În urma impactului mașina condusă de femeie a fost proiectată într-un alt autoturism oprit. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut