Festivalul pentru familii Elementum 2022, de la Luncani, se anulează

Ediția 2022 a festivalului pentru familii – Elementum, programată pentru perioada 17 – 19 iunie la Luncani, județul Cluj, nu va mai avea loc. „Din păcate – au anunțat organizatorii -, „în ciuda existenței unui contract pe termen lung, proprietarul locației a decis că nu mai dorește evenimente family friendly și a impus o serie de condiții financiare care fac imposibilă continuarea festivalului nostru, iar timpul mult prea scurt și condiționările specifice acestui concept de festival nu ne permit identificarea altei locații pentru anul acesta”.

Cei care au achiziționat bilete pentru ediția de anul acesta sunt asigurați de organizatori că pot să recupereze contravaloarea lor, conform procedurii platformei de ticketing iabilet.ro. „Reprezentanții platformei vor informa, la rândul lor, toți cumpărătorii despre procedura de returnare a banilor. Pentru informații suplimentare puteți, bineînțeles, să ne scrieți pe bilete@elementumfest.ro sau să ne sunați la 0740526715” – precizează aceștia.

„Noi ne bucurăm de fiecare clipă petrecută în aer liber împreună cu copiii noștri, așa că vă facem o promisiune: mini edițiile Elementum vor continua și în 2022! Vă invităm să rămâneți conectați la pagina de Facebook a Elementum pentru a afla următoarele destinații ale festivalului desfășurat în ritmul familiei” – adaugă inițiatorii festivalului.

Elementum este un festival în aer liber, organizat de un grup de părinți iubitori de natură, dedicat tuturor familiilor din România care vor să petreacă în aer curat, departe de agitația orașului, dar cu toate condițiile „de acasă”. La prima sa ediție, în iunie 2019, festivalul, desfășurat la Luncani, s-a bucurat de prezența a peste 3.000 de familii. Ediția din 2020 a fost anulată din cauza restricțiilor sanitare impuse de pandemie, însă doritorii au putut lua parte la cel mai mare festival online pentru copii, 1uniFEST – Festivalul Petrecerilor de Acasă pentru Copii@Isty Bitsy. În 2021, în luna august, a fost organizată o mini ediție Elementum Fest, la Someșul Cald.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut