Festivalul Internațional de Carte Transilvania | E toamnă nebun de frumoasă la Cluj!

Fundația Transilvania Leaders și Editura Școala Ardeleană invită iubitorii de poezie și frumos joi, 15 septembrie, începând cu ora 10.30, la lansarea cărții lui Horia Bădescu, „E toamnă nebun de frumoasă la Cluj. Poeme alese și rostite de autor”.

Evenimentul va avea loc în Piața Unirii, cu prilejul deschiderii oficiale a Festivalului Internațional de Carte Transilvania, ediția a VIII-a.

Vor lua cuvântul: Ion Pop, Marius Bojiță, președintele Fundației Transilvania Leaders, și Bogdan Roșca-Zasmencu, directorul Radio România Cluj. Manifestarea va fi moderată de jurnalistul și scriitorul Daniel Moșoiu, se arată în comunicatul remis presei.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Radio România Cluj.

Volumul de versuri intitulat „E toamnă nebun de frumoasă la Cluj. Poeme alese și rostite de autor” se prezintă acum într-o ediție revăzută și adăugită, având un audiobook inclus. Coperta și fotografiile poartă semnătura lui Călin Stegerean.

„Ascultă cum cântă întâiele brume, / de culori e-n copacii ursuji; /acum te poţi pierde pe străzi fără nume, / e toamnă nebun de frumoasă la Cluj! (…) O stea poţi purta noaptea asta pe umăr, / poţi iubi, poţi vorbi cu prietenii duşi, / poţi uita anii care se-adună la număr; / e toamnă nebun de frumoasă la Cluj!” („De iuventute”)

Iulia GHIDIU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut