Femeie lovită de mașină, pe strada Tăietura Turcului

O femeie a fost lovită de o mașină pe strada Tăietura Turcului, însă nu a dorit să primească îngrijiri medicale și să depună plângere la poliție. Șoferița care a accidentat-o a rămas, în schimb, fără permis.

Reprezentanții IPJ Cluj anunță că polițiștii Biroului Rutier au demarat verificări în urma unor imagini apărute în spațiul public cu privire la faptul că la data de 3 mai a.c., în jurul orei 18.20, o femeie de 28 de ani, în timp ce traversa partea carosabilă pe strada Tăietura Turcului, a fost surprinsă și accidentată, de un autoturism condus de o femeie de 38 de ani.

„Femeia de 28 de ani a declarat faptul că nu dorește să i se acorde îngrijiri medicale și nu are pretenții de natură penală.

În cauză, conducătoarea auto, în vârstă de 38 de ani, a fost sancționată contravențional în conformitate cu O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind dispusă măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, susțin reprezentanții IPJ Cluj.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut