FCSB vine în Gruia fără Dawa și Coman, și, foarte probabil, fără Omrani

Lui Bilel Omrani nu-i priește deloc plecarea la FCSB. Atacantul, care a fost unul dintre cei care au contribuit din plin la titlurile de campioană ale CFR-ului, este pe cale să fie trecut pe linie moartă și la echipa din București, și nu din toanele patronului, ci la dorința staff-ului tehnic al echipei. Francezul e pe cale să vadă derby-ul de duminică cu CFR Cluj doar la televizor, asta după ce Mihai Pintilii ar fi cerut ”binecuvântarea” lui Gigi Becali pentru nu-l include pe Omrani în lotul ce va fi deplasat la Cluj.

Staff-ul vicecampioanei l-a luat la ochi pe Omrani, care este tot mai criticat pentru atitudinea delăsătoare din timpul antrenamentelor și pentru jocul care nu mai seamănă deloc cu ce ne obișnuise acesta pe când juca la CFR.

Altfel, FCSB va veni la Cluj fără fundașul central Dawa, camerunezul fiind suspendat după cartonașul roșu încasat pe finalul meciului din etapa trecută cu Farul Constanța, dar și fără Florinel Coman, suspendat și el pentru cumul de cartonașe galbene.

Echipa probabilă a FCSB-ului în meciul cu CFR Cluj: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Oct. Popescu

Disputa dintre CFR Cluj și FCSB e programată duminică, 5 februarie, de la ora 21:00.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut