FCSB se impune în Bănie

FCSB a învins-o fără drept de apel pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0 (1-0), vineri seara, în ultima partidă din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Roş-albaştrii s-au impus prin golurile marcate de Dennis Man (39, 55), golgheterul campionatului, şi au revenit pe primul loc în clasament.

FCSB a avut o evoluţie foarte bună şi a ratat şi alte ocazii clare de gol, bare prin Darius Olaru (61, 65), ratări ale lui Man (64, 90) sau Coman (de două ori în min. 81).

Universitatea, fostul lider, a evoluat mai bine în prima repriză, când Ivan Mamut (21) şi Alexandru Cicâldău (34) au beneficiat de ocazii importante, dar Andrei Vlad s-a opus de fiecare dată.

De la revenirea fotbalului craiovean pe prima scenă în 2014, Universitatea şi FCSB s-au mai întâlnit de 21 ori în principala competiţie internă, două jocuri au fost câştigate de olteni, 17 de către bucureşteni, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Universitatea câştigase ultimul duel, pe 12 iulie anul acesta, cu 2-1 (goluri Cicâldău şi Nistor, respectiv Iulian Cristea).

Universitatea a suferit al treilea eşec pe teren propriu în ultimele patru meciuri jucate acasă. FCSB venea după un eşec cu 0-2 la Cluj, cu CFR.

Arbitrul Ovidiu Haţegan s-a aflat la primul său meci după scandalul de rasism de la partida PSG – Istanbul Başakşehir, din Liga Campionilor.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut