FC U Craiova 1948 și-a schimbat antrenorul după eșecul de la Cluj

Eugen Trică a fost numit, sâmbătă seara, în funcţia de antrenor al echipei FC U Craiova 1948, care multă vreme a fost liderul Ligii a II-a de fotbal în acest sezon.

”Fotbal Club Universitatea 1948 are o nouă conducere! Eugen Trică se întoarce pe banca Ştiinţei, iar Mircea Bornescu va fi Team Manager-ul echipei!”, a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook.

Echipa craioveană anunţase sâmbătă că a reziliat contractul cu Ovidiu Stângă, de comun acord.

Despărţirea de Stângă a survenit după ce echipa a fost învinsă vineri la Cluj, 0-1 cu Universitatea, iar sâmbătă a pierdut şi prima poziţie în clasamentul ligii secunde.

Stângă a fost numit antrenorul echipei FC U Craiova 1948 pe 24 decembrie, dar în cele trei partide oficiale din 2021 nu a reuşit să obţină nicio victorie, înregistrând un egal şi două eşecuri.

Trică a reuşit promovarea cu FC U Craiova 1948 în Liga a II-a, dar s-a despărţit de echipa patronată de Adrian Mititelu după aceea. Nicolo Napoli a început sezonul pe banca tehnică a echipei craiovene, din octombrie formaţia a fost pregătită de Dan Vasilică, iar în locul acestuia a fost numit Stângă.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut