Farmec deschide în Piteşti cel de-al doilea magazin Gerovital în sistem de francizã

Farmec, cel mai mare producãtor român de cosmetice, continuã strategia de extindere a companiei prin deschiderea unui nou magazin Gerovital în sistem de francizã, la doar 6 luni de la lansarea oficialã a proiectului. Astfel, Farmec îşi consolideazã poziţia pe piaţa din România, noul spaţiu completând reţeaua de 28 de locaţii deţinute în prezent.

Cu o suprafaţã de 36 metri pãtraţi, magazinul Gerovital este amplasat în incinta Centrului Comercial VIVO Piteşti, aflat pe Calea Bucureşti, nr. 36, şi urmeazã conceptul de „Doctor în Frumuseţe”, specific tuturor magazinelor de brand Gerovital. Suma totalã investitã în lucrãrile de proiectare şi amenajare a noului spaţiu este de 50.000 Euro, în care este inclusã şi taxa de francizã.

Astãzi sãrbãtorim atât inaugurarea primului magazin Gerovital din Piteşti, cât şi faptul cã avem un nou membru în familia Farmec. Ne bucurãm cã sistemul de francizã, lansat în luna iunie a acestui an, reprezintã un real interes pentru cei care sunt sau vor sã devinã antreprenori şi doresc sã investeascã într-o afacere 100% româneascã. Pentru investitori, proiectul de francizare reprezintã o oportunitate de business însoţitã de pachetul de know-how pe care îl punem la dispoziţie, beneficiind de un capital de imagine al unui brand valoros, cu o tradiţie îndelungatã; iar pentru noi, reprezintã câştigarea unor parteneri strategici în consolidarea culturii noastre antreprenoriale”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Antreprenorii sunt interesaţi din ce în ce mai mult sã investeascã în business-uri viabile, care garanteazã o reţetã de succes, motiv pentru care piaţa francizelor în România este în continuã creştere. Farmec le oferã antreprenorilor un plan fezabil, o strategie testatã şi îmbunãtãţitã constant, care asigurã o dezvoltare durabilã pentru ambii parteneri“, a declarat Mircea Coman, Manager Expansiune Comercialã Farmec.

Farmec oferã fiecãrui francizat un pachet de know-how complet: de la consiliere şi sprijin pentru deschiderea magazinului, pânã la tehnici de vânzare şi programe de pregãtire periodice despre relaţia cu clienţii şi training-uri despre produsele existente şi cele nou lansate, susţinându-l sã devinã, astfel, un membru activ în echipa celui mai mare brand românesc de cosmetice.

Pentru mai multe informaţii, contactaţi franciza@farmec.ro.

Cu ocazia inaugurãrii magazinului, toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi cu o serie de promoţii şi oferte speciale. Astfel, vizitatorii vor beneficia de sesiuni de make-up gratuite în intervalul 16:00 – 20:00, pe 4 decembrie, şi în intervalul 12:00 – 20:00, pe 7 decembrie, dar şi de teste gratuite de dermoanalizã a tenului pe parcursul întregului an. De asemenea, primii 20 de clienţi vor benefia de extra surprize, precum pachete mixte pentru testare.

În cadrul magazinului, sunt disponibile toate produsele comerciale din gamele Gerovital şi Aslavital.

Articole din aceeasi categorie