Expoziție: „Fotbal și fotografie”, la Centrul Turistic Gherla

Miercuri, 22 iunie, de la ora 16:00, la Centrul Național de Informare și Promovare  Turistică Gherla are loc vernisajul expoziției de fotografii a artistului Claudiu Capră, dedicată numai  și  numai fotbalului feminin.

Sunt expuse publicului vizitator fotografii dedicate echipei feminine de fotbal Atletic Olimpia, formație promovată vara trecută în liga a II-a și care recent a efectuat o deplasare și în Franța. Artistul fotograf Claudiu Capră asistă atât la antrenamentele fetelor, cât și la întâlnirile oficiale, imortalizând cele mai interesante faze de joc, dar și aspecte din viața  de zi cu zi a garniturii conduse de antrenoarea Iulia Mera, artizanul succeselor dobândite de acest colectiv minunat de tinere.

Sunt fotografii ce merită văzute, fiindcă ele sunt realizate de un adevărat profesionist, care de-a lungul anilor s-a făcut cunoscut prin expozițiile colective și individuale (dar, cu altă tematică), organizate atât în localitate, cât și la Cluj-Napoca, Claudiu Capră reușind să se afirme și prin lucrările inspirate din istoria și arhitectura orașului Gherla. Fotografiile sale s-au bucurat de aprecieri și cu ocazia vizitei efectuate în orașul înfrățit cu Gherla, Yzeure, unde are deja mulți prieteni. Să mai amintim că este membru activ al Fotoclubului Gherla.

Expoziția de la Centrul Turistic Gherla poate fi vizitată de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-15:00.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut